Looking For Anything Specific?

Φωτιά Χαλκιδική / Xalkidikh Fwtia Sthn Torwnh Si8wnias Megalh Epixeirhsh Ths Pyrosbestikhs Cnn Gr : Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Φωτιά Χαλκιδική / Xalkidikh Fwtia Sthn Torwnh Si8wnias Megalh Epixeirhsh Ths Pyrosbestikhs Cnn Gr : Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής.σύμφωνα με το thestival.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 21:00.

Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Φωτιά καίει δασική έκταση στη κασσάνδρα χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Hce5wrdyh460nm
Hce5wrdyh460nm from www.ieidiseis.gr
Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο.

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα.

Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα… Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής.

8gge78pq7m1tkm
8gge78pq7m1tkm from blog.moudaniwn.gr
Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Φωτιά φωτιά τώρα χαλκιδική πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής.σύμφωνα με το thestival.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 21:00. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος. Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική πρώτη καταχώρηση: Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35 πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο.

Cxdcffv9oovd8m
Cxdcffv9oovd8m from www.zougla.gr
Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η πυρκαγιά. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35 πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική πρώτη καταχώρηση: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας.

Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική.

Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα. Φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική πρώτη καταχώρηση: Φωτιά φωτιά τώρα χαλκιδική πυροσβεστική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ.

Posting Komentar

0 Komentar